Stromma

Theorie & Praktijk

Volledige opleiding

Het mooiste beroep ter wereld!

Met een lange historie die start in 1912 met Rederij Bergmann en Meijer’s Rondvaarten (jaren’ 20), groeide Stromma Nederland uit tot de oudste en één van de grootste rederijen van Amsterdam met een duurzame vloot. Wij organiseren rondvaarten door de grachtengordel en tal van arrangementen aan boord van onze 31 rondvaartboten, vijftien sloepen, een salonboot en 100 waterfietsen. Ook bieden we excursies in Nederland en België en verkopen we souvenirs.

Wij zijn dagelijks op de grachten te vinden en werken met passie voor de stad, oog voor innovatie en liefde voor duurzaamheid. Zo bieden we toeristen, bewoners, bedrijven, families en iedereen die iets te vieren heeft een onvergetelijke ervaring met een goed gevoel en het beste uitzicht op de stad.

Stromma Nederland voert de merken ‘Canal Tours Amsterdam,’ ‘Canal Tours Utrecht’, ‘Hop on-Hop off’ en ‘Amsterdam Excursions’ met distributiekanaal Stromma.com. Stromma Nederland maakt onderdeel uit van de Zweedse Stromma Group (Strömma Turism & Sjöfart).